eConsult

eConsult

Met eConsult kunt u via deze site een vraag stellen aan de medewerkers van onze praktijk.
Maak bij spoedgevallen geen gebruik van eConsult.

Spoedgevallen
Neem bij spoedgevallen direct telefonisch contact op met de praktijk.: 0251 783837

Bel de praktijk ook wanneer u twijfelt over de ernst van de klachten: 0251 783838

Neem bij spoedgevallen in het weekend of doordeweeks buiten kantoortijden contact op met de Huisartsenpost 0251 265265

Bel in geval van levensbedreigende situaties het landelijk noodnummer 112.

Privacy
Uw vraag wordt net zo vertrouwelijk en zorgvuldig behandeld als via telefoon of in de spreekkamer. Het antwoord vindt u op deze site, bij 'Consult overzicht'. Dit overzicht is alleen voor u toegankelijk, met uw wachtwoord.

Inhoud van de vraag
Vragen die bijvoorbeeld geschikt kunnen zijn als eConsult zijn: leefstijladviezen of -vragen, vragen over uw medicijnen, vragen over een aandoening die bij u is vastgesteld, vragen over een eerder consult. U kunt het eConsult ook gebruiken om uw arts te laten weten hoe u reageert op medicijnen die u recent heeft gekregen of om zelfmetingen van bijvoorbeeld uw bloeddruk door te geven. Vragen die ongeschikt zijn als eConsult: spoedeisende vragen, klachten waarvoor lichamelijk onderzoek nodig is, emotionele en/of psychische problemen, uitslagen opvragen.

Afhandeling van uw vraag
Voordat u de vraag stelt, kunt u de site van thuisarts.nl bekijken.

De duur tussen het versturen van uw vraag en het ontvangen van een antwoord kan variëren. We proberen binnen 48 te reageren op uw bericht. M.u.v. van weekenden en feestdagen..

Hoe werkt het?

U dient zich de eerste keer (eenmalig) aan te melden. Na het aanmelden worden de gegevens door de huisartsenpraktijk gecontroleerd. Als alles klopt wordt uw aanmelding geactiveerd en krijgt u een inlognaam en wachtwoord. Hiermee kunt u dan gebruik maken van het internetconsult via een beveiligde internetverbinding.

Na het aanmelden, na het stellen van een vraag en ook bij het ontvangen van een antwoord krijgt u een ontvangstbericht per mail. In deze berichten staan geen medische of persoonlijke gegevens, maar slechts een melding.