Medewerkers

M.L.C.M. van Straaten

M.L.C.M. van Straaten
huisarts

Sinds 2002 ben ik als huisarts werkzaam. De eerste jaren heb ik met name waargenomen in praktijken in de regio Amsterdam. Sinds begin 2007 werk ik met veel plezier samen met Marieke van Schie in onze duo-praktijk.
Ik woon samen in Castricum en heb 2 dochters en een zoon.

M.M.C. van Schie

M.M.C. van Schie
huisarts

In 2001 ben ik afgestudeerd als huisarts aan de universtiteit van Amsterdam.
In eerste instantie heb ik gewerkt bij huisartsen in Roelofarendsveen, Leiden en Voorburg. Daarna heb ik een aantal jaar in een gezondheidscentrum in Leidschenveen gewerkt.
Begin 2007 hebben Marly van Straaten en ik onze huidige praktijk opgestart. Wij werken met veel plezier samen met onze assistentes. Ik ben getrouwd en heb drie zoons en een dochter.

Karin Velt

Karin Velt
assistente

Vanaf begin 2007 ben ik werkzaam in deze praktijk.
Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, Daniel en Thimo.
Op maandag, dinsdag en donderdag werk ik tot 15.15 en op vrijdag de hele dag. Woensdag is mijn vrije dag.

Ivanka Groothuizen

Ivanka Groothuizen
assistente

Sinds oktober 2013 ben ik als assistente werkzaam in deze praktijk. Hiervoor heb ik gewerkt bij een huisartsenpraktijk in Bergen. Ik woon in Alkmaar. Mijn werkdagen zijn de maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag werk ik als POH-S in de praktijk naast Wendy.

Wendy Kenter

Wendy Kenter
Praktijkondersteuner (POH)

Sinds februari 2011 ben ik werkzaam in deze praktijk. Ik heb afgelopen 18 jaar in de huisartsenpraktijk te Ursem gewerkt, de laatste 10 jaar hiervan als praktijkondersteuner ook in de praktijk te Spierdijk. In 2001-2003 heb ik de opleiding voor praktijkondersteuner aan de hogeschool Inholland, Alkmaar gevolgd. Hier in de praktijk ligt voor mij een hele nieuwe uitdaging, aangezien alle spreekuren voor de praktijkondersteuner nog moeten worden opgezet. Mijn vakgebieden zijn DMII, Astma/COPD, Cardiovasculair risicomanagement.
Ik heb, 3 kinderen: Joann; Bobine; Chiel.

Guda van Weelderen
POH GGZ

Guda werkt op maandag- en vrijdagochtend